Don DeLillo ny roman

Don DeLillo har skrevet mer spenstige romaner enn «Null K»

Stivnet om døden.

SKY FORFATTER:  Amerikaneren Don DeLillo i Cannes 2012 under pressekonferansen for filmen «Cosmopolis», bygd på hans roman. Foto: NTB Scanpix
SKY FORFATTER: Amerikaneren Don DeLillo i Cannes 2012 under pressekonferansen for filmen «Cosmopolis», bygd på hans roman. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Don DeLillo har alltid vært opptatt av de store temaene i sin amerikanske samtid, individet i forhold til politikk, vold, terrorisme, rock’n roll, sport, vold, terrorisme, forskning – og til sjuende og sist døden.

Langt fra folk

I «Null K» skildrer han en dødskultus, eller kanskje er det livet som dyrkes. Jeffrey Lockhart er en mann i 30-åra med en styrtrik far og en dødssyk stemor. I første halvdel av romanen besøker Jeffrey farens forskningssenter, et voldsomt byggverk plassert i et ødslig ørkenstrøk i Sentral-Asia, der forutsetningene er de rette:

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer