- Don Draper er en trist og avskyelig fyr

Jon Hamm skjønner ikke hvorfor folk ser opp til ham.

- AVSKYELIG:  Jon Hamm har spilt Don Draper i «Mad Men» over flere sesonger, men privat mener han karakteren er en avskyelig fyr. Her er han i rollen som Draper. Foto: NTB Scanpix
- AVSKYELIG: Jon Hamm har spilt Don Draper i «Mad Men» over flere sesonger, men privat mener han karakteren er en avskyelig fyr. Her er han i rollen som Draper. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jon Hamm ble for alvor kjent i rollefiguren som Don Draper fra suksesserien «Mad Men».

Men utenfor skjermen har ikke Hamm så mange godord å si om sin rollefigur.

- Avskyelig fyr - Han er en trist og avskyelig fyr, sier han i et intervju med The Guardian.

Til hans store overraskelse kommer det stadig folk bort til ham og forteller at de ser opp til Draper, på lik linje med andre tv-serie-karakterer som Tony Soprano og Walter White fra Breaking Bad.

- De ville jo aldri likt å være den karakteren i virkeligheten. Kanskje det har noe med at han gjør absolutt alt feil, og likevel kommer unna med det?, sier han.

Siste sesong Det er varslet at den syvende sesongen av «Mad Men», som spilles inn i disse dager, blir den siste. Hamm synes det er trist at det går mot slutten, men er likevel klar for å gi slipp på Draper.

- Det har opptatt tjuefem prosent av min eksistens på denne jorden, så jeg tenker at det er nok, sier han til The Guardian.

Den siste sesongen har premiere til våren i USA, og vil bli delt i to runder. De første syv episodene vil bli sendt til våren, og de resterende syv kommer året etter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer