Don Johnson på eldrerov

LONDON (Dagbladet): «Miami Vice»-purken Don Johnson (49) har fått en ny kvinne ved sin side. Denise Hale er en styrtrik enke på 72 år, og de to har vist seg offentlig sammen ved flere festlige anledninger de siste ukene.

Skuespilleren Don Johnson har lenge vært sammen med skuespillerinnen Jodi O'Keefe (18), som spilte mot ham i TV-serien «Nash Bridges». De siste ukene har hun vært sett sammen med ham. Det er ikke mange månedene siden det i Hollywood ble spekulert på at de to nærmet seg alteret.

Men nå er den vakte, unge skuespillerinnen forsvunnet fra Don Johnsons side.

I stedet stiller enken Denise Hale opp ved hans side ved alle anledninger. De holder hverandre i hendene, og ser svært så vennligstilte ut til hverandre.

Styrtrik

Denise Hale var først gift med filmdirektøren Vincente Minnelli, for øvrig far til artisten Liza Minnelli. Gjennom dette ekteskapet ble Denise vant til å være en del av eliten i Hollywood.

Hennes andre ekteskap var med mangemillionæren Prentis Cobb Hale, som døde i fjor. Mangemillionæren etterlot ingenting til sine fire eldste barn. I stedet arvet hans to yngste barn noen penger, og fru Hale overtok det meste.

Don Johnson og Denise Hale opptrer sammen i alle anledninger, men skuespillerens PR-kvinne sier at de to bare har et nært og godt forhold.

- De to har et vennskapsforhold, som er nært og varmt. Det er ikke noe mer mellom de to, men jeg snakker utelukkende på Dons vegne, sier PR-talskvinne Elliot Mintz.

Trenger stabilitet

Venner av Don Johnson sier at vennskapet med Denise Hale gir ham stabilitet, og det trengs visstnok.

- Don har vært gift i store deler av sitt liv, og har nok behov for å være singel, hevder Elliot Mintz når hun blir spurt om eventuelle gifteplaner for Don Johnson.