Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Don Martin & Supa Sayed

Ja, det er bedre på norsk.

CD: For ikke lenge siden avrundet Don Martin sin engelskspråklige karriere og sluttet seg til morsmålsrappernes rekker, et valg som mange - deriblant undertegnede- så frem mot med forventning. Nå som første smakebit foreligger på denne EPen, er det bare å slå fast at det går rette veien. Hovedinnvendinga mot Don Martin på engelsk var slurvete diksjon, men på norsk kan det virke som han har funnet ny vokal klarhet. Rapperen fremstår som mer leken og komfortabel, og produksjonen - som det egentlig aldri vært noe å si på- kler det nye materialet bedre. Det er basstungt, raggainspirert og alltid med politisk brodd, som «Grorud Granitt» , en kontant og god selvpresentasjon. «Dikt Underveis» er på sin side et velrettet spark til Oslo Sporveier. Til slutt coveret nevnes, det er kanskje norsk musikkhistories mest smakfulle - i dobbel forstand.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling