Donald Trump og Stephen Colbert

Donald Trump latterliggjort etter å ha fulgt søte katter

Twitterkontoen @emrgencykittens fikk en ny følger denne uka.

KATTEPERSON?: Etter onsdagens «The Late Show» spekuleres det rundt om Donald Trump er veldig glad i katter eller ei. Foto: Scanpix
KATTEPERSON?: Etter onsdagens «The Late Show» spekuleres det rundt om Donald Trump er veldig glad i katter eller ei. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Under det amerikanske talkshowet «The Late Show» onsdag kveld, avslørte programleder Stephen Colbert en liten detalj fra Donald Trumps omgang med sosiale medier den siste uka.

Colbert hadde nemlig fersket den kommende presidenten i å følge en Twitter-konto med navn @emrgencykittens, som består av 25 000 bilder av søte katter.

Det melder The Wrap.

- Det morsomme er at Trump har 18 millioner følgere på Twitter, og følger selv kun 42 kontoer, sa programleder Colbert under onsdagens show.

Ikke en gang Barack Obama er på den celebre listen over personer Trump finner det for godt å følge, selv om han er Obamas etterfølger, påpekte Colbert foran et lattermildt publikum.

Colbert refererte også til et av bildene hvor en mann holder en katt i armene.

- Han er vel ikke så vant til å se en mann bli «grabbed by a pussy», fleipet Colbert med et klart til stikk til det skandaløse videoklippet som lakk ut under valgkampen.Om Trump er en katteperson eller om det hele skyldes utilsiktet bruk av følgeknappen, vites ikke. Etter at saken ble kjent, har nemlig Trump avfulgt den populære kattekontoen, som har hele 1,88 millioner følgere, og står bak bioen «Critiquing the cutest cats online».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer