Donald Trump skal lede «Saturday Night Live»

Skal være gjesteprogramleder for komiprogrammet i november. En stor ære, sier Trump.

GJESTEPROGRAMLEDER: Donald Trump skal være gjesteprogramleder for komiprogrammet på amerikanske NBC i november. Foto: TVN
GJESTEPROGRAMLEDER: Donald Trump skal være gjesteprogramleder for komiprogrammet på amerikanske NBC i november. Foto: TVNVis mer

Donald Trump skal være gjesteprogramleder for komiprogrammet «Saturday Night Live» i november, det opplyser TV-kanalen NBC.

Trump sa onsdag til Fox News at han og NBC har lagt bak seg krangelen som oppsto på grunn av den sleivkjeftede politikerens kommentarer om innvandrere fra Mexico. Kanalen droppet to missekonkurranser de tidligere har produsert i samarbeid med Trump.

Nå kommer han tilbake til NBC og blir å se på skjermen 7. november i ett av USAs mest kjent - og anerkjente - komiprogrammer.

«Saturday Night Live» har vært et springbrett i karrieren til mange amerikanske komikere, og gjestelisten er imponerende. Og gjestene må være forberedt på at mye av humoren er på deres bekostning.

- Jeg tror det blir bra. Jeg har gjort det før, og det er alltid en stor ære, sier Trump. Han er allerede godt vant med fjernsyn og rampelys, både som politiker og som mangeårig leder for realityprogrammet «The Apprentice» der varemerket hans var replikken «You're fired!» - «Du har sparken!» - etter hvert som kandidatene røk ut.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram