Donald Trumps homosex-novelle begeistrer USA

- Du har betalt ekte penger for dette dritet. Du må reevaluere livet ditt.

LATTERLIGGJØRES: Donald Trump får en uventet het opplevelse i ditt «Trump Temptations: The Billionaire and the Bellboy» Foto:REUTERS/Scott Morgan
LATTERLIGGJØRES: Donald Trump får en uventet het opplevelse i ditt «Trump Temptations: The Billionaire and the Bellboy» Foto:REUTERS/Scott Morgan Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Komiker Elijah Daniels sexnovelle om Donald Trump gjør suksess i USA. Den hett omtalte finansmannen/tv-personligheten/politikeren Trump er stadig på forsidene av amerikanske medier (nå nylig for en høylytt krangel med Fox News), og er et yndet hatobjekt for politisk liberale amerikanere. 

Trump har på uventet vis gått fra hoffnarr til lederposisjon i kampen om å bli republikanernes neste presidentkandidat. Mulig som en reaksjon på det, gjør Daniels selvpubliserte sexnovelle med Trump i hovedrollen det skarpt på salgslistene i USA. 

Elijah Daniel lanserte i forrige uke novella «Trump Temptations: The Billionaire and the Bellboy». Den ble skrevet av en småfull forfatter, og inneholder grafiske beskrivelser av hovedpersonen «Donald» sine krumspring i loppekassa med en ung, mannlig piccolo. 

Fire timer, fire flasker vin Den 10 sider lange historien om Donald Trumps dampende elskov har tronet øverst i kategorien for homofil erotikk på Amazon siden lanseringa. En tydelig inspirasjon for novella er «Fifty Shades of Grey»-trilogien. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer