Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Donald Trumps homosex-novelle begeistrer USA

- Du har betalt ekte penger for dette dritet. Du må reevaluere livet ditt.

LATTERLIGGJØRES: Donald Trump får en uventet het opplevelse i ditt «Trump Temptations: The Billionaire and the Bellboy» Foto:REUTERS/Scott Morgan
LATTERLIGGJØRES: Donald Trump får en uventet het opplevelse i ditt «Trump Temptations: The Billionaire and the Bellboy» Foto:REUTERS/Scott Morgan Vis mer

(Dagbladet): Komiker Elijah Daniels sexnovelle om Donald Trump gjør suksess i USA. Den hett omtalte finansmannen/tv-personligheten/politikeren Trump er stadig på forsidene av amerikanske medier (nå nylig for en høylytt krangel med Fox News), og er et yndet hatobjekt for politisk liberale amerikanere. 

Trump har på uventet vis gått fra hoffnarr til lederposisjon i kampen om å bli republikanernes neste presidentkandidat. Mulig som en reaksjon på det, gjør Daniels selvpubliserte sexnovelle med Trump i hovedrollen det skarpt på salgslistene i USA. 

Elijah Daniel lanserte i forrige uke novella «Trump Temptations: The Billionaire and the Bellboy». Den ble skrevet av en småfull forfatter, og inneholder grafiske beskrivelser av hovedpersonen «Donald» sine krumspring i loppekassa med en ung, mannlig piccolo. 

Fire timer, fire flasker vin Den 10 sider lange historien om Donald Trumps dampende elskov har tronet øverst i kategorien for homofil erotikk på Amazon siden lanseringa. En tydelig inspirasjon for novella er «Fifty Shades of Grey»-trilogien. 

- Jeg hadde drukket og tenkte det ville være gøy å skrive en dum og rar historie som dette. Det tok meg fire timer og fire flasker vin å gjøre novella ferdig, sier forfatter Daniel til NY Daily News.

Trump har tidligere uttalt seg kritisk til likekjønnede ekteskap og sagt at det «ikke er min greie».

«Trump Temptations: The Billionaire and the Bellboy» er en førstehånds beskrivelse av hovedpersonen «Donald» og hans sadomasochistiske eventyr på et av sine egne hoteller, og forfatteren sparer ikke på detaljbeskrivelsene rundt selve hyrdestunden.

Begeistrer leserne Tidlig i første avsnitt dukker «Donald» opp, beskrevet med «oljete oransj hud som glinser i sola, som om han var en seig ostepop», og det kan virke som om novella ikke er forfatter Elijah Daniels stolteste øyeblikk:

«Du har betalt faktiske og ekte penger for dette dritet. Du må reevaluere livet ditt» står som en tydelig beskjed til leserne fra forfatteren, allerede før sexhistorien tar fatt.

Leserne lar seg likevel begeistre. I anmelderfeltet på Amazon er det tydelig at publikum satt pris på en homofilt sex hån av den kontroversielle politikeren.

«Etter å ha lest dette er jeg sikker på at Trump kan gjøre Amerika stor igjen, en piccolo av gangen», skriver én leser. «Den beste erotiske Trump-novella jeg noensinne har lest», melder en annen.

Donald Trump har foreløpig ikke kommentert novellas uventede suksess.  

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media