Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Donnie Darko»-regissør på terrorliste

Sliter med Cannes-tur.

(Dagbladet.no): Richard Kelly - kanskje mest kjent for å ha stått bak den kritikerroste «Donnie Darko» (2001) - skal kjempe om en av hovedprisene under årets Cannes-festival med sin nye film «Southland Tales».

Men regissøren sliter med å komme seg til Cannes.

Ifølge The Guardian har nemlig 31-åringens pass blitt inndratt av The Department of Homeland Security.

Ifølge kilder den britiske avisa har vært i kontakt med, er Kelly trolig blitt forvekslet med en annen mann, James Kelly, som står på lista over mistenkte terrorister. Regissørens fulle navn er James Richard Kelly.

Den nye filmen «Southland Tales» foregår i et framtidig Los Angeles som er rammet av total økonomisk og økologisk kollaps. Et deltema i filmen dreier seg om sikkerhetstiltakene amerikanske myndigheter har iverksatt etter 11. september.

- Den paranoide konspiratorikeren i meg begynner å tro at dette har noe med filmen å gjøre, sier regissøren til avisa. Han har nå fått moren sin til å lete fram dokumenter som beviser at han er amerikansk statsborger.


Filmfestivalen i Cannes
arrangeres i år fra 17. - 28. mai.

CANNES-FAVORITT: Regissøren som lagde «Donnie Darko» (filmen dette bildet er hentet fra) sliter med å komme seg til Frankrike. FOTO: FILMWEB
CANNES-FAVORITT: Regissøren som lagde «Donnie Darko» (filmen dette bildet er hentet fra) sliter med å komme seg til Frankrike. FOTO: FILMWEB Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling