«Don't try this at home»

Steve-O fra «Jackass» kommer til Norge med showet sitt - og du kan få være med på galskapen!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Jackass» er prgrammet du ikke har et nøytralt forhold til. Enten liker du idiotene som lemlester seg selv, eller så hater du de møkkbadende gutta intenst. Programmet var et av den nå nedlagte tv-kanalen Metropols største suksesser, og skal ifølge ryktene være en av MTVs største seermagneter noensinne.

Nå kommer den største idioten av dem alle til Norge med stuntshowet sitt. Det blir en blanding av stand-up og elleville påfunn.

Steve-O er mannen som alltid har det vondest, og som aldri backer ut av stuntene. 26. mars begynner han norgesturneen på Studentersamfundet i Trondheim.

- Steve-O tar med seg det mest ekstreme fra «Jackass»-programmet til scenen, og publikum kan bli involvert hvis de vil. Men det skjer på eget ansvar, sier bookingansvarlig for Artistpartner, Ørjan Wremer, til Dagbladet.no.

Wremer understreker at ingen av publikummerne kommer til å bli tvunget opp på scenen for å delta i galskapen. Det har Steve-O en streng 18-åresgrense på også.

Tromsø, Oslo, og Bergen får også besøk av Steve-O i mars, før han returnerer til Norge og russetreffet på Lillehammer 10. mai. I mellomtiden skal Steve-O på europaturne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer