«Don't try this at home»

Steve-O fra «Jackass» kommer til Norge med showet sitt - og du kan få være med på galskapen!

«Jackass» er prgrammet du ikke har et nøytralt forhold til. Enten liker du idiotene som lemlester seg selv, eller så hater du de møkkbadende gutta intenst. Programmet var et av den nå nedlagte tv-kanalen Metropols største suksesser, og skal ifølge ryktene være en av MTVs største seermagneter noensinne.

Nå kommer den største idioten av dem alle til Norge med stuntshowet sitt. Det blir en blanding av stand-up og elleville påfunn.

Steve-O er mannen som alltid har det vondest, og som aldri backer ut av stuntene. 26. mars begynner han norgesturneen på Studentersamfundet i Trondheim.

- Steve-O tar med seg det mest ekstreme fra «Jackass»-programmet til scenen, og publikum kan bli involvert hvis de vil. Men det skjer på eget ansvar, sier bookingansvarlig for Artistpartner, Ørjan Wremer, til Dagbladet.no.

Wremer understreker at ingen av publikummerne kommer til å bli tvunget opp på scenen for å delta i galskapen. Det har Steve-O en streng 18-åresgrense på også.

Tromsø, Oslo, og Bergen får også besøk av Steve-O i mars, før han returnerer til Norge og russetreffet på Lillehammer 10. mai. I mellomtiden skal Steve-O på europaturne.

- Vi holder mulighetene åpne for flere forestillinger hvis de fire planlagte forestillingene blir utsolgt, sier Wremer.

Fra og med i morgen kan du kjøpe billetter på Posten til alle stedene, og prisene kommer til å ligge rundt 200 kroner.

- Er det dyrt å hente en mann som Steve-O til Norge?

- Det er klart det koster å få ham hit til Norge, men han er jo en kjendis, og det koster alltid mye penger å få kjendiser til å opptre, sier Wremer til Dagbladet.no.

Og hvis du ikke allerede har fått det med deg: Ikke prøv noen av Steve-Os påfunn hjemme.

De norske turnedatoene finner du på Dagbladet FREDAG.

VISER DEG GALSKAPEN SIN: Steve-O fra «Jackass» opptrer i Norge i mars.