«Doom 3» blir utvidet

Skrekkspillet får en ekspansjonspakke.

 • Se bilder fra spillet
 • Spillbloggen
 • Alt om spill!
 • Diskuter spill!

  (Dagbladet.no) Det er snarere en regel enn et unntak at PC-spill blir gjort større med en ekspansjonspakke etter en stund på markedet - så også med «Doom 3».

  Nå er det nemlig bestemt at den første utvidelsen til storspillet skal komme. Ikke vet vi når, men vi vet av hvem: id Software skal samarbeide med Nerve Software, som også tidligere har jobbet med en utvidelse av «Return to Castle Wolfenstein»-serien.

  «Doom 3»-utvidelsen vil hete «Ressurection of Evil», og vil ha som utgangspunkt at du innehar en tidløs og ond gjenstand som innehar Helvetes kraft - og denne vil demonene ha tilbake, skriver Eurogamer.net.

  Vi vil få nye områder, nye figurer og nye våpen - blant annet får vi et gjensyn med den dobbeltløpede hagla vi så i «Doom II». I tillegg vil opptil åtte personer kunne spille mot hverandre over nettverk, mot dagens fire.

  - «Doom 3» definerer førstepersons cinematisk action, og utvidelsesdelen fortsetter der vi slapp - med en skrekkinngytende atmosfære, en ny historie og et av de mest klassiske våpnene noen sinne, skryter sjefen for id Software, Todd Hollenshead i en pressemelding.

  «Doom 3» fikk terningkast fem da spillet ble anmeldt her i Dagbladet tidligere i år.

MER DOOM:</B> Som med så mange andre spill, «Doom 3» kommer også med ekspansjonspakke.