- Dop og sex er det mye av

Den internasjonale modellbransjen gjennomsyres av sexpress og dopfiksering. Det bekrefter både modell Cathrine Stenshagen og modellmamma Liv Sjølie Amble.

-Det blir feil å bare henge ut Elite. Sexpress og dopbruk eksisterer nesten overalt i motebransjen, sier Sjølie Amble. Hun driver det norske modellbyrået Elite - som ikke har noe med det nå skandaliserte, internasjonale konsernet. -Dette kan føre til en totalboikott av hele det internasjonale Elite-systemet, sier hun.

Cathrine Stensahgen (17) har fartet mellom London, Paris, Milano og New York siden hun var 15. Hun er ikke overrasket over kokain- og rundbrennervanene til flere av verdens motetopper.

-Dop og sex har det alltid vært mye av. Men så lenge man er smart og holder hodet klart er det ikke noe problem. Jeg var forberedt på mye dritt da jeg begynte, og jeg har lært meg å sette mine egne grenser, sier hun.

Pål Vasbotten i Heartbreak modellbyrå uttalte til TV2 i går kveld at han vil kutte alt samarbeid med Elite Model Look, som han har vært norsk arrangør for.