Dopet ned på restaurant

Tommy Körberg har vært på restaurant i St.Petersburg. Der ble han dopet og våknet først seks timer senere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sammen med en annen kjendis, Kjell Bergquist, var den svenske sangeren i den russiske byen for å kommentere ishockey-VM for TV3 i fjor. Først i dag forteller Körberg om den ubehagelige hendelsen.

Før en av kampene bestemte de to seg for å dra på restaurant for å få seg litt mat i kroppen.

- Det var tidlig på ettermiddagen og vi gikk inn på en restaurant som lå i et kjellerlokale. Det var ikke noe lugubert sted, snarere tvert imot, sier Körberg til Aftonbladet.

Veldig trøtte

Da de var på vei hjem etter måltidet ble begge to plutselig veldig trøtte. Så ille ble det, at de ikke klarte å holde seg oppreist og måtte sette seg ned på en benk. Til slutt klarte de å kave seg tilbake til hotellet. Der segnet de om.

- Jeg våkna seint på kvelden uten å vite om det var morgen eller kveld. Det hele var uhyggelig, sier den svenske sangeren. Han regnet ut at han hadde vært slått ut i seks timer.

Ikke ranet

Han og Bergquist er begge overbevist om at en eller annen har helt noe bedøvende i ølet deres inne på restauranten. Mistanken går mot restaurantpersonalet. Ingen av de to ble ranet og de har ikke anmeldt forholdet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer