Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dorthe for harry for Anneli

Anneli Drecker vil aldri igjen stille opp for «God Kveld Norge». - De har ingen respekt ikke folks privatliv. Jeg ble personlig såret av innslaget de sendte om meg, sier musikeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Anneli Drecker har hatt en svært ubehagelig opplevelse med programmet «God Kveld Norge». Nå har hun blitt spurt om å stille opp igjen, men sier at hun aldri mer vil stille opp for Dorthe Skappel.

«God Kveld Norge» sendte et innslag om kjærlighetslivet til Anneli Drecker og en påstått oppløsning av Bel Canto. Anneli ba «God Kveld Norge» på sine knær om at de lot være å sende innslaget.

- «God Kveld Norge»-redaksjonen sa programmet var ferdig klippet og de kom til å sende det uansett, forteller Anneli Drecker til Dagbladet.no.

- Tyglet dem om å la være

- Innslaget de hadde laget var basert på rykter. Mye var riktig, men de fremstilte saken helt feil. Jeg kom veldig uheldig ut av hele saken. De var veldig sårende, sier Anneli Drecker til Dagbladet.no.

I dag turnerer hun med sitt siste soloalbum, mens Bel Canto foreløpig ligger på is.

Drecker vil helst ikke uttale seg om selve programmet eller om Dorthe Skappel, men sier at hun har mistet respekten for programmet for lengst.

- Jeg gikk ikke god for innslaget. Jeg tryglet dem om å la være, men de sendte det likevel. Det er så respektløst, sier hun.

Harry

Anneli liker ikke fremgangsmåten programmet bruker. Hun setter liten pris på at de legger ut privatlivet til folk i beste sendetid på lørdag kveld.

- Dette er Se og Hør i TV-format. Bare hakket værre. Se og Hør spør iallefall før de setter noe på trykk, sier Anneli Drecker.

Synes du Skappel og «God Kveld Norge» er harry?

- Ja, det er jo i samme klasse som Se og Hør.

- Jeg vet ikke hvor involvert Dorthe Skappel var i prosessen i mitt tilfelle. Hun gjør bare jobben sin. Det er vel redaksjonen som avgjør hva som blir vist. Men jeg liker ikke det de gjør, sier Anneli Drecker.

Redaksjonssjef Bård Eriksen i «God Kveld Norge» sier til Dagbladet.no at Drecker fikk lest opp hele teksten før innslafget gikk på lufta.

- Drecker ville ikke gi en kommentar til saken og godkjente hele teksten. Jeg kjenner ikke til at hun er blitt spurt om å stille opp på nytt igjen, men jeg synes det er trist at hun nå sier at hun ikke vil stille opp på nytt, sier Eriksen.

Eriksen tilbakeviser også Dreckers påstander om at hun tryglet redaksjonen om ikke å sende innslaget.

<B>SÅRET:</B> Vokalist, komponist og skuespiller Anneli Drecker raser mot Dorthe Skappel og hennes kolleger i «God Kveld Norge».