Dorthe møter menn

Dorthe Skappel har fått kjente folk til å lure vanlige folk på TV2, og nå vil hun bli enda bedre kjent med den underlige rasen som kalles kjendiser. Etter påske starter hun lørdagsserien «Dorthe møter menn».

«Stol aldri på en kjendis» er slutt, men TV2 har funnet andre oppgaver til programleder Dorthe.

Noen vil kanskje huske at Siv Stubsveen møtte kjente menn på TV3 for et par år siden. Nå er det Dorthe som kaster seg over rasen, og hun har sett seg ut et allsidig galleri.

Førstemann ut er Ap's nestleder Jens Stoltenberg lørdag 18. april, og så følger maleren Vebjørn Sand, finansmannen Trygve Hegnar, kunstneren Ferdinand Finne, Rema-sjefen Odd Reitan og tusenkunstneren Ivo Caprino.

Stoltenberg viser fram familiehytta og forteller blant annet om oppveksten sin som diplomatsønn i Jugoslavia og vanskelighetene med å komme hjem til Norge. Det førte til at han fikk lese- og skrivevansker, og vanskelighetene med å tilpasse seg kompenserte han med å utvikle seg til en liten pøbel.

Vebjørn Sand slipper Dorthe inn i sin klinisk reine leilighet uka etter. Han har installert et lufteanlegg beregnet på operasjonsstuer og spesialbygde atelierer som sikrer at han puster inn luft som er 99,9 prosent rein. Ideen fikk han på en av sine turer til Antarktis. Der ble også ideen om Trollslottet unnfanget, Vebjørns virkeliggjøring av en visjon fra Antarktis.