Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Downey jr. i trøbbel - igjen

Skuespiller Robert Downey jr. (32) kunne levd godt på sine film-millioner. I stedet har han dytta kroppen full av dop. Nå risikerer han tre års fengsel etter å ha blitt tatt for narkotikamisbruk under prøvetida etter fjorårets to narkodommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I juni i fjor ble han tatt i en politikontroll med heroin, kokain, alkohol og et ulovlig skytevåpen i bilen. Straffen ble betinget, med ei prøvetid på 18 måneder. Hvis han holdt seg rein i denne tida, ville han være en fri mann 8. desember i år.

Fredag fastslo tilsynsføreren hans at skuespiller Downey var påvirket av både alkohol og narkotika. Dermed var vilkårene for prøvetida brutt. Nå risikerer han tre års fengsel eller tvangsbehandling for sin narkomani.
Downey ble Oscar-nominert for rollen som Charlie Chaplin i Sir Richard Attenboroughs film «Charlie Chaplin». I november er det premiere på hans nye film «One Night Stand».

Hele Norges coronakart