«Downton Abbey» forbyr vannflasker og undertøy

«Bottle-gate» førte til forbud mot både vann og BH.

VANNTABBEN:  På den staselige peishylla, ved siden av en antikk vase, står det noe i boblete plast...De fleste syntes nok bare at vanntabben bare var søt og morsom og høyst forståelig. Men tabben har visstnok ført til totalforbud mot vannflasker og til og med undertøy. Foto: Nick Briggs/Carnival Film & Television Ltd
VANNTABBEN: På den staselige peishylla, ved siden av en antikk vase, står det noe i boblete plast...De fleste syntes nok bare at vanntabben bare var søt og morsom og høyst forståelig. Men tabben har visstnok ført til totalforbud mot vannflasker og til og med undertøy. Foto: Nick Briggs/Carnival Film & Television Ltd Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Et strengt forbud skal altså være konsekvensen av vanntabben, skriver The Telegraph.

Da sesong fem av «Downton Abbey» skulle promoteres nå i august,  var det som kjent en gjenstand i plast som fikk mye oppmerksomhet. 

For da den britiske tv-kanalen ITV skulle friste publikum med nye bilder fra det herskapelige livet i 1924, var det noe som skurret - hvis man så godt etter. 

I forgrunnen ser man Hugh Bonneville og Laura Carmichael standsmessig antrukket som Earl of Grantham og Lady Edith. Men det var vannflasken på peishylla, et element som passet dårlig inn både tids- og interiørmessig, som gjorde at bildet spredte seg på nettet som en farsott - med påskriften «Finn én feil».

Instagram-bilde Etter et par dager kommenterte «Downton Abbey»-gjengen på fototabben på sjarmerende vis med å legge ut et gruppebilde av skuespillerne på Instagram-kontoen downtonabbeyofficial.

Skuespillerne har på seg vanlige klær, og alle holder opp ei vannflaske av plast - i tillegg til at alle har et noe forbauset uttrykk i ansiktet. Britiske medier roste den humoristiske responsen på «Bottle-gate».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer