Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Downton Abbey kan bli film

- Det er stor kommersiell og kunstnerisk interesse.

 SUKSESSERIE:  Det britiske kostymedramaet «Downton Abbey» har gjort stor suksess på NRK. Nå kan det bli film, avslører en av skuespillerne. Foto: Stella Pictures
SUKSESSERIE: Det britiske kostymedramaet «Downton Abbey» har gjort stor suksess på NRK. Nå kan det bli film, avslører en av skuespillerne. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Kostymedramaet «Downton Abbey» har gjort stor suksess hos det norske tv-publikummet, og har blitt sendt i fem sesonger på NRK.

Den femte sesongen ble avsluttet med en ekstra julespesial-episode 2. juledag, og det er allerede lovet en sjette sesong.

Kan bli film Nå avslører en av skuespillerne i serien, Raquel Cassidy, som har spilt Phyllis Baxter i de to siste sesongene, at det er store muligheter for at serien også blir til film.

- Det finnes håp. Det har blitt nevnt flere ganger og det er stor kommersiell og kunstnerisk interesse. Det har skjedd merkeligere ting, så hold utkikk, sier hun til Daily Mirror og fortsetter:

- Store muligheter - Det er definitivt store muligheter for at Downton Abbey blir til film.

Den kritikerroste og prisbelønnede serien følger den aristokratiske Crawley-familien og menneskene rundt dem på begynnelsen av 1900-tallet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media