True crime:

«Dr. Death» skadet pasientene for livet

Nå kommer TV-serien om Texas-legen med tilnavnet «Dr. Death», som ble anklaget for å ha skadet over 30 pasienter og for to dødsfall.

DØDSLEGEN: Podcasten «Dr. Death» forteller den skremmende historien om Christopher Duntsch, Texas-legen som har blitt anklaget for å skadet over 30 pasienter på operasjonsbordet. Video: Wonder Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Pasientene kom til ham for å få hjelp for ryggproblemene sine. Men i stedet endte mange av dem opp med å miste følelsen i armer og bein, og få sterke kroniske smerter.

To pasienter skal ha mistet livet etter tabbene Christopher Duntsch gjorde i operasjonssalen. I 2017 ble han dømt til livstid i fengsel.

Historien om Duntsch ble først kjent for det brede publikum gjennom podcasten «Dr. Death». Nå skal det også bli en stjernespekket TV-serie, melder Deadline.

Jamie Dornan, kjent fra blant annet «Fifty Shades»-filmene, skal spille «dødslegen» selv, mens Christian Slater og Alec Baldwin også har viktige roller i serien, som to av legene som varslet om Duntsch i virkeligheten. Serien har ennå ikke begynt innspilling.

- Klar for å bli en morder

Utad framsto Duntsch som en vellykket kirurg. Men allerede før de alvorlige anklagene mot ham begynte å dukke opp, sendte han en epost til en kollega som seinere skulle få stor oppmerksomhet. Her innrømte han et ønske om å drepe:

- Jeg er klar for å forlate kjærligheten, godheten og tålmodigheten som jeg blander med alt mulig annet som jeg er, og bli en kaldblodig morder, skrev Duntsch.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer