Dr. odont. Jekyll

Tannlege om dagen, Tennis by night.

musikk: Om dagen må han be folk spise gulrøtter og pusse tennene sine. Men om kvelden serverer dr. odont. Ivar Krohn Pahle og bandet hans populærmusikalske sukkerkuler til folket. Tannlege om dagen, Tennis by night.

Pahle er Tennis\' låtskriver og vokalist, og de slipper sin første plate mandag. Fra før har du hørt singlene «Here Comes The Coastguard» og «I\'m Spartacus», som begge har hatt tung Petre-rotasjon. Plateslippet feires med konsert både i Oslo og Bergen, og Tennis gleder seg til å spille i Oslo. Det har de bare såvidt gjort før, på den lille talentscenen under fjorårets Norwegian Wood-festival. Ellers har de holdt seg på Vestlandet.

I et anfall av brukervennlighet har Tennis i cd-heftet til plata «Your Friend in Sound» skrevet ned og tegnet opp grepene du trenger for å spille sangene deres. Men grepene står ikke i riktig rekkefølge, så det er duket for mye morsom gjettelek på bergenske hybelnachspiel.

Platedebuten kommer midt i et ras med bergensplater. Furia og Sgt. Petter kommer også med plate på mandag.

- Vi har jobbet med denne platen lenge, og det er jo litt trasig at vi kommer samtidig med annethvert bergensband. Men musikken vi spiller er ikke så lik, det er ikke så mange som driver med sånn munter pop som vi gjør lenger, sier Krohn Pahle.

Tennis spiller på Garage i Bergen fredag 24. januar, og har releasekonsert på So What! i Oslo tirsdag 28. januar. De spiller på Scena i Ålesund fredag 31. januar.