Draculas etterkommer

LONDON(Dagbladet): Så har omsider britene fått bekreftet det de har hatt mistanke om lenge: Kongefamilien, med dronning Elizabeth II og prins Charles i spissen, er direkte etterkommere av den blodtørstige grev Dracula!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den britiske kongefamiliens familietre kan føres direkte tilbake til greven som hersket i Romania på 1500-tallet. Nå jubler den britiske Dracula-klubben over nytt blod.

Det var dronning Mary, kong Georg V's gemalinne, som var bindeleddet til grev Vlad Dracula. Hennes østerriske forfedre var etterkommere til den ungarske Teck-familien, som igjen kan knyttes til grev Dracula.

Til Romania

Grev Vlad Dracula kvittet seg blant annet med 10  tyrkere på en uke ved å spidde dem fast til bakken.

Det er imidlertid aldri ført bevis for at grev Dracula v ar vampyr, men greven var unektelig en inspirasjon for forfatteren Bram Stoker da han skrev sin roman «Dracula».

Prins Charles skal på en 8 dagers kongelig tur til Balkan neste måned, og kan hvis han vil, besøke sine blodtørstige forfedres land i Transylvania. Og den britiske Dracula-klubben jubler over informasjonene som er kommet fra historikeren Robert Davenport. Han har skrevet boka 'Røttene til de rike og berømte', og det er her den britiske kongefamiliens blodige familietre framkommer.

Vampyr-cowboy

-Vi er hele tida på jakt etter nytt blod, og prins Charles har noe av det mest ettertraktede blodet i sine årer. Jeg håper han vil bli medlem av vår eksplusive klubb, sier Arlene Russo i Cracula-klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer