Draculas etterkommer

LONDON(Dagbladet): Så har omsider britene fått bekreftet det de har hatt mistanke om lenge: Kongefamilien, med dronning Elizabeth II og prins Charles i spissen, er direkte etterkommere av den blodtørstige grev Dracula!

Den britiske kongefamiliens familietre kan føres direkte tilbake til greven som hersket i Romania på 1500-tallet. Nå jubler den britiske Dracula-klubben over nytt blod.

Det var dronning Mary, kong Georg V's gemalinne, som var bindeleddet til grev Vlad Dracula. Hennes østerriske forfedre var etterkommere til den ungarske Teck-familien, som igjen kan knyttes til grev Dracula.

Til Romania

Grev Vlad Dracula kvittet seg blant annet med 10  tyrkere på en uke ved å spidde dem fast til bakken.

Det er imidlertid aldri ført bevis for at grev Dracula v ar vampyr, men greven var unektelig en inspirasjon for forfatteren Bram Stoker da han skrev sin roman «Dracula».

Prins Charles skal på en 8 dagers kongelig tur til Balkan neste måned, og kan hvis han vil, besøke sine blodtørstige forfedres land i Transylvania.
Og den britiske Dracula-klubben jubler over informasjonene som er kommet fra historikeren Robert Davenport. Han har skrevet boka 'Røttene til de rike og berømte', og det er her den britiske kongefamiliens blodige familietre framkommer.

Vampyr-cowboy

-Vi er hele tida på jakt etter nytt blod, og prins Charles har noe av det mest ettertraktede blodet i sine årer. Jeg håper han vil bli medlem av vår eksplusive klubb, sier Arlene Russo i Cracula-klubben.

Den eksklusive klubben møtes på en lokal pub en gang i måneden i Glasgow i Skottland, som ikke ligger langt fra den britiske kongefamiliens slott Balmoral.

I boka hevder forfatteren også at de kjente skuespillerne John Wayne, Geena Davis og Lucille Ball, samt Mikke-pappa Walt Disney, alle stammer direkte fra en kvinne som ble brent som heks i Massachusetts i 1692.

DRACULA-CHARLES: Prins Charles sies å være en etterkommer av selveste grev Dracula. Hvem Spice Girls slekter på er temmelig usikkert.