Drag på damene

- Vi har kanskje blitt popsjerner, men Trang Fødsel sover ikke i kuvøse av den grunn, flirer bassist Ole Amund Gjersvik. Sommerhitbandet holdt i går hoff på Beach Club, der de snakket varmt om sitt nye album «Feber».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Trang Fødsel var lærerstudentene som plutselig ble popkometer. I fjor sommer fortalte de om kursiverte rike barn, og sekstitallets blomsterbarn.

Og slikt ble til plater i gyllent metall. Bandets debutalbum, «Kursiv», solgte over 60000. Sommeren kjølnet hen og for alt vi visste hadde Trang Fødsel lidd en brå død. Feil. Sommeren kom igjen og en hit fra Fødsel fulgte med på kjøpet. «Drømmedame» troner nå øverst på hit40 og på mandag slippes «det vanskelige nummer to-albumet» som har fått tittelen «Feber».

- Vi er veldig opptatt av å nå ut til veldig mange. Vi driver jo med massekommunikasjon, sier vokalist Hans Petter Aaserud. Han innrømmer at han har tenkt en del på salgstall i det siste. På om oppfølgeren klarer å matche gjennombruddsalbumet.

- Det gikk jo litt fort i fjor. Omtrent som om vi satt på kroa i Bergen og spilte som vanlig, og når vi tittet opp så var vi på en svær messescene med haugevis av publikum, jenter og alt.

- Etter over hundre konserter kan vi faktisk konstatere at det er flest jenter som digger oss, forteller Aaserud godt sufflert av bandets øvrige medlemmer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer