Drag på hester og kvinner

Klart for damenes aften: To timer og 45 minutter Robert Redford (61), med drag på kvinner og hester. Robert stirrer på dem, og de tar poenget. Han har laget en vakker film - en ukebladnovelle i storformat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Redford har regissert tidligere med stort hell. Dette er første gang han regisserer seg selv, og det har vært mye oppstuss omkring et på alle måter stort anlagt prosjekt. Ikke minst fordi det er basert på Nicholas Evans\' bestselger av en kritikerslakt, innkjøpt til Hollywood for mange dollar.

Nå er Redford en proff filmmaker, som har gjort sine egne vrier på historien. Antakelig var det lurt av ham. Sant å si er det en tynn suppe, men en pen en.

Hingst og kvinne

En hestehvisker er altså en person som forstår hester bedre enn hopen og kommuniserer med dem via ånd og sjel, ser det ut til. Robert alias Tom Booker, rancheier i Montana, besitter evnene. Når han en dag blir oppringt av kontrollfreak og redaktør Annie (Kristin Scott Thomas) fra New York med bønn om hjelp, sier han nei.

Hennes datter Grace (Scarlett Johansson) er stygt skadd etter en ulykke med hesten sin, dyret er både såret og sjokkskadd, og Annie tar ikke «nei» for et svar. Hun tar datter og hest med til Montana - starten på en lang helbredelsesprosess for dyr og barn.

For Annie, også. Ekteskapet er ikke lykkelig, enda mannen er Robert alias Sam Neill. Hestehviskerens faste blikk virker like sterkt på Annie som på hingsten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer