Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Dragon Age» kan bli årets beste rollespill

Og du kan vinne det i Dagbladets Spillklubb.

|||Denne ukas premie i Dagbladets Spillklubb er rollespillet «Dragon Age: Origins», som er utviklet av de samme som har gitt oss rollespillklassikere som «Baldur's Gate», «Knights of the Old Republic» og «Mass Effect».

Forventningene til spillet er derfor svært store, og mange spår at spillet kan bli et absolutt høydepunkt for rollespillinteresserte i år. Vi har hele 30 eksemplarer av å gi bort til klubbens medlemmer.

Spillet lanseres på pc og Xbox 360 den 4. november, og noe senere til PlayStation 3. Om du vinner kan du velge hvilken versjon du vil ha, men om du velger PS3-versjonen vil denne da altså ankomme deg litt senere.

I den sms-baserte Spillklubben kan du vinne spennende spillpremier hver fredag. Du melder deg inn ved å sende kodeord SPILLKLUBB til 2400. Når du er medlem, vil du hver fredag motta en melding - og de første som svarer riktig på denne meldingen etter et angitt tidspunkt blir premiert.

Å motta disse fredagsmeldingene koster fem kroner per stykk, men utover disse kan du også motta opptil to gratismeldinger i måneden med spillrelaterte tilbud enten fra oss eller våre samarbeidspartnere. Det vil altså aldri koste mer enn maks 20 kroner i måneden å være medlem av Dagbladets Spillklubb. For mer info, se db.no/spillklubb.

image: «Dragon Age» kan bli årets beste rollespill
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media