Dragseth, Terje

Bibliografi:

  • Kvitekråkas song (dikt)
  • Logg (dikt) 2002
  • Fundament for dannelse av kaos (dikt) 2000
  • Den amerikanske turisten (historier) 1997
  • Du. Dikt i utvalg 1980–1995, 1996
  • Den sovende (dikt) 1994
  • Vækst (dikt med illustrasjoner av Frans Jacobi, Danmark) 1990
  • Kjærligheten er som døden alltid levende (dikt) 1990
  • Nå er alle steder (dikt) 1987
  • Ennå allerede (dikt) 1987
  • Hymner og hypnoser (dikt) 1985
  • Jeg tenker, lik en pike som tar sin kjole av (dikt) 1982
  • Offerfesten (dikt) 1980