Drake havner i skyggen av Beyoncés limonade

Mister fokuset i utsikten over sin altfor lange «Views».

Foto: OVO Sound
Foto: OVO Sound Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Mens de klassiske superstjernene dessverre har begynt å forlate oss én etter én, preges dagens popkulturelle samtid av en ny og dominant artistelité. Blant dem finner vi både Beyoncé og Drake, som begge har vært ukens store snakkis med sine to, svært etterlengtede utgivelser «Lemonade» og «Views».  

Størrelseslikheten til tross, skal det vanskelig gjøres å sammenligne de to ytterligere. For mens Beyoncé på mange måter befinner seg nærmere den førstnevnte stjernehimmelen — og for mange fortsatt er en av nåtidens siste soldater i kampen for «ekte» musikk - handler Drakes popularitet vel så mye om fenomenet rundt ham selv som selve låtene.  

Mannen som passende nok sørget for å lage en av fjorårets beste og mest omtalte låter med det musikalske meme?t «Hot Line Bling», og som kontinuerlig trekker forvetningene rundt sine album til et helt annet nivå enn størsteparten av sine kolleger.  

Skyhøye forventninger kommer likevel også med skyhøy fallhøyde, noe gårsdagens utgivelse av «Views» raskt viste seg å bli et eksempel på.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer