Drakk kaffe med Springsteens gitarist

Nilei (19) fra Oslo var sammen med Nils Lofgren og kona i en time.

(Dagbladet): Siden onsdag i forrige uke har ihuga Bruce Springsteen-fans stått utenfor Telenor Arena. Det for å bli de aller første som slipper inn da dørene åpner i kveld, til den første av to konserter i Norge.

Nummer 85 i køen er 19 år gamle Nilei Kattarina Huang fra Oslo, som kom til Fornebo fredag.

Men nærkontakt med en av stjernene i Springsteens E Street Band fikk hun allerede i går.

- Jeg møtte Nils Lofgren, gitaristen, både i fjor og i går. Jeg spiste og drakk med han og kona i går kveld, sier Huang til Dagbladet.

Bokanbefalinger Bruce og bandet ankom Oslo i helga, og i går skrev Lofgren på nettstedet Twitter at han var blitt avvist på Michelin-restauranten Maaemo fordi det var fullt, og at han og kona til slutt endte på Teatercafeen.

STJERNEMØTE:  Nilei Kattarina Huang (19) (til venstre) og kameraten Connor Kirkpatrick møtte Nils Lofgren (midten) og kona hans på Theatercafeen i går. De snakket sammen i rundt en time. Foto: Privat / Connor Kirkpatrick  /  @Mr_Kirkpatrick
STJERNEMØTE: Nilei Kattarina Huang (19) (til venstre) og kameraten Connor Kirkpatrick møtte Nils Lofgren (midten) og kona hans på Theatercafeen i går. De snakket sammen i rundt en time. Foto: Privat / Connor Kirkpatrick / @Mr_Kirkpatrick Vis mer

- Jeg dro til Theatercafeen, hvor jeg møtte han og kona Amy. Jeg var der i cirka en time, og snakket med dem. Jeg snakket med dem om alt mulig - om livet, døden, psykologi, og kona hans anbefalte meg et par bøker, forteller Huang og fortsetter:

- De var veldig jordnære og hyggelige, og det var veldig naturlig å snakke med dem. Det var ikke slik at jeg var starstruk og nervene var helt der oppe, men det veldig naturlig. Akkurat som om vi var gamle venner.

Hun forteller at hun drakk kaffe på Theatercafeen, mens Lofgren og kona gjorde seg ferdig med middagen.

Huang har vært fan siden hun var 13 år, og er svært glad i musikken og tekstene til Bruce Springsteen. Hun dropper skolen i dag og i morgen for å få med seg konsertene.

Dropper Tryvann Det er solgt 23 000 billetter til hver av de to konsertarrangementene i kveld og morgen.

19-åringen er russ i år, og har den røde buksa som konsertantrekk. Mens vennene vil ha henne med til Tryvann, er Huang klar for begge Springsteen-konsertene i Telenor arena.

Da hun møtte Lofgren i går kveld, var ikke det første gang.

- Jeg spurte om han husket meg fra i fjor, for det var da jeg fikk denne autografen, sier Huang og viser fram t-skjorta med en signartur.

- Da spurte han hvor det var, og jeg sa på hotellet. Han spurte om det var meg i gangen, og jeg sa ja! Han husket meg fra i fjor. Jeg ble veldig glad, for det hadde jeg ikke forventet, sier en svært glad Huang.

Tok bilde Hun og kameraten Connor Kirkpatrick tok også bilde av seg og den verdenskjente gitaristen. Det var Lofgrens kone Amy som knipset. Bildet la de ut i sosiale medier på Kirkpatricks Twitter-profil @Mr_Kirkpatrick, og reaksjonene fra andre fans har ikke latt vente på seg.

Etter stjernemøtet fikk hun en gave av Lofgren.

- Han ga meg et album som heter «Old School», så etter konsertene i dag og i morgen skal jeg dra hjem og høre på den, forteller Huang.