Anmeldelse av Tante Ulrikkes vei

Drama på Rommen

De aller fleste forestillingene er utsolgt, allerede før premieren.

DET NORSKE PÅ ROMMEN: Gaute Adela Aastorp Cudjoe som Jamal og Manish Sharma som Mo fra Zeshan Shakars «Tante Ulrikkes vei». Foto: Erika Hebbert
DET NORSKE PÅ ROMMEN: Gaute Adela Aastorp Cudjoe som Jamal og Manish Sharma som Mo fra Zeshan Shakars «Tante Ulrikkes vei». Foto: Erika Hebbert Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TEATER: Romanen Tante Ulrikkes vei av Zeshan Shakar var boksuksess i 2017, med over 50 000 solgte bøker. Nå er boka også blitt teater, og der må du skynde deg dersom du vil ha billett. De aller fleste forestillingene er utsolgt, allerede før premieren. Men hvor god er romanen blitt som teater?

Prosjektet har noen utfordringer. Tante Ulrikkes vei var som roman, to unge menns fortelling slik den ble fortalt til et forskningsprosjekt. For Jamal er ikke det skriftlige helt greia, han lever muntlig, via diktafon. Mo er den forsiktige studenten, som leverer korrekte skriftlige redegjørelser.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer