Anmeldelse av Tante Ulrikkes vei

Drama på Rommen

De aller fleste forestillingene er utsolgt, allerede før premieren.

DET NORSKE PÅ ROMMEN: Gaute Adela Aastorp Cudjoe som Jamal og Manish Sharma som Mo fra Zeshan Shakars «Tante Ulrikkes vei». Foto: Erika Hebbert
DET NORSKE PÅ ROMMEN: Gaute Adela Aastorp Cudjoe som Jamal og Manish Sharma som Mo fra Zeshan Shakars «Tante Ulrikkes vei». Foto: Erika Hebbert Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TEATER: Romanen Tante Ulrikkes vei av Zeshan Shakar var boksuksess i 2017, med over 50 000 solgte bøker. Nå er boka også blitt teater, og der må du skynde deg dersom du vil ha billett. De aller fleste forestillingene er utsolgt, allerede før premieren. Men hvor god er romanen blitt som teater?

Prosjektet har noen utfordringer. Tante Ulrikkes vei var som roman, to unge menns fortelling slik den ble fortalt til et forskningsprosjekt. For Jamal er ikke det skriftlige helt greia, han lever muntlig, via diktafon. Mo er den forsiktige studenten, som leverer korrekte skriftlige redegjørelser.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer