Dramarekord for NRK: - Pirrer kikkeren

Rekordtall for NRKs mørke finansdrama «Exit».

«EXIT»: De har penger, karriere og familie. Men de kjeder seg. Mørk og sjokkerende serie fra Oslos finansverden. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den siste uka har NRKs finansdrama «Exit» tatt Norge med storm. Siden premieren den 27. september har serien skapt store overskrifter, og allerede etter få dager kunne NRK melde om «ville seertall».

Etter ei drøy uke er det klart at serien allerede er den meststrømmede dramaserien i NRK noensinne, ifølge analytiker i NRK, Iacob Christian Prebensen.

- Med snitt på 622 000 på NRK TV er «Exit» allerede nesten på nivå med humorseriene «Side om side» og «Parterapi». Det er også den første ordinære dramaserien som blir sett av flere via strømming enn vanlig tv, slår Prebensen fast.

Én million

Tirsdag formiddag hadde første episode bikket én million seere totalt. NRK opplyser at også de andre episodene i serien går veldig godt.

- Vi er selvfølgelig veldig fornøyde med at første episode av «Exit» allerede nå har blitt sett av over en million. Det virker som at serien også har nådd unge og andre målgrupper som vanligvis ikke ser mye dramaserier, sier NRKs dramasjef Ivar Køhn.

Åpne for 2. sesong

Køhn opplyser om at NRK nå gjør en evaluering av første sesong, og er åpne for muligheten for en andre sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer