Mark Wahlberg:

Dramatisk forvandling

Skuespiller Mark Wahlberg må opp mangfoldige kilo på noen uker for ny rolle.

SISTE FILM: Mark Wahlberg i Netflix-filmen «Spenser Confidential». Foto: Netflix
SISTE FILM: Mark Wahlberg i Netflix-filmen «Spenser Confidential». Foto: Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kroppen til skuespiller Mark Wahlberg (49) må stadig gjennom ekstreme perioder med slanking og vektøkning om hverandre.

Han har tidligere gått opp 20 kilo i muskelmasse for rollen som bodybuilder i «Pain & Game» og i forkant av katastrofefilmen «Deepwater Horizon» la han på seg 27 kilo.

For hans neste filmprosjekt, «Father Stu», som også har Mel Gibson på rollelista, er Wahlberg nok en gang på ekstremdiett.

Må legge på seg

I «Father Stu» spiller han en bokser som ender opp som prest. Rollen krever at han går opp nesten 14 kilo på seks uker, har han fortalt som gjest på talkshowet til Jimmy Kimmel.

Wahlberg forteller selv noen uker seinere at han skal opp til sammen 18 kilo.

Innspillingen begynte i april og filmproduksjonen gjennomførte boksescenene først. Deretter har Wahlberg gått i gang med å spise så mye kalorier han makter, og på Instagram deler han bilder av forvandlingen fra topptrent atlet til prest.

- De vil at jeg skal legge på meg så sunt som mulig, men etter det regimet jeg har vært gjennom nå, vil jeg spise alt jeg kommer over, sa han til Jimmy Kimmel.

Dramatisk historie

Filmen «Father Stu» er basert på livet til bokseren Stuart Long, skriver Collider. Boksekarrieren endte brått da han brakk kjeven. Deretter flyttet Long til Los Angeles for å satse på en karriere i filmbransjen.

Long endte imidlertid i en alvorlig motorsykkelulykke som nesten kostet ham livet. Han hevdet selv at han fikk en åpenbaring på sykehuset som gjorde at han ønsket å bli prest.

Samtidig som han utdannet seg fikk han en sjelden muskelsykdom. Idet han ble tatt opp som prest kunne han ikke gå uten hjelp, og etter hvert endte han opp i en elektrisk rullestol. Han døde i 2014.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer