Drapet på Benazir Bhutto

«RIP Benazir Butto. Hele familien min var tillhenger av henne.. Disse terroristene skader Pakistan og de skader religionen min, Islam, veldig. Nehzan A.H.

«De politiske spenningene øker, opposisjonen blir slettet, situasjonen forverret. Hvem andre enn Musharraf liker en slik helspent situasjon bedre? Alt ligger til rette for valgutsettelse, politisk maktovertakelse og et militært kupp. Dette høres nesten ut som starten på slutten av Pakistan, dessverre. Jens

«At hun ble drept var ventet, også av henne selv. Å tro at dette scenarioet ikke er tatt med i planleggingen i mange sammenhenger blir naivt. Pakistan vil bestå. Landets destabiliserende krefter er for svake. Folk er opplyste og vil neppe la seg dra med i det kaos disse religiøse kreftene forsøker å skape. Dette kan tvert imot bli vendepunktet for Pakistan og regionen.

Attila

«Muslimske terrorister står bak drapet. Dette har jeg allerede spådd i tidligere debatter, den gang hun kom tilbake til Pakistan. Til dere sosialister og «anti-USA»-tilhengere, jeg hadde rett og dere har feil. Islamsk terror er den største trusselen i dagens politiske verden.

Betel Hem

«Hva har dette med anti-USA å gjøre? Og hvem kunne ikke spå at en sterk, relativt sekulær kvinne skulle bli drept i et religiøst land som Pakistan, når det allerede hadde vært et attentat? Nei, du må være litt av et geni.

GG