Drar på mannejakt

Reese Witherspoon skal på jakt - etter menn, vel å merke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Selv om Reese Witherspoon er gift med Ryan Phillippe i virkeligheten, skal hun på mannejakt i ny film. Hun skal spille hovedrollen i en film basert på Melissa Banks bestselger i «Bridget Jones»-stil, «The Girl's Guide To Hunting and Fishing».

Jakt- og fiskereglene

Filmen skal basere seg på to av bokens noveller, «The Worst Thing A Suburban Girl Can Imagine» og «My Old Man», og bli en helhetlig film.

En ung kvinne (Witherspoon) drar til New York for å prøve seg i både forlagsbransjen og et forhold til en berømt forfatter. Samtidig skal hun håndtere det faktum at faren hennes er døende. Prosjektet har verken fått regissør eller manusforfatter ennå, men Witherspoon gleder seg til prosjektet.

- Da jeg leste boken visste jeg at dette var en karakter jeg ville spille, sier Reese Witherspoon til Popcorn.

Hun er for tiden opptatt med filmingen av komedien «Legally Blonde» som handler om en tilsynelatende dum blondine som følger etter ekskjæresten sin til jusstudiet. Der finner hun ut at hun overhodet ikke er noe nek, men derimot har et naturtalent for loven.

<B>REESE</B> skal på mannejakt i ny film.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer