<strong>NY EKSPEDISJON:</strong> Jarle Andhøy og en håndfull nye og gamle venner reiser på et farefullt oppdrag. - Vi skal oppsøke ekte pirater utenfor Afrikas østkyst, sier han, her ombord i båten «Lady Mack».
Foto: Jørn H Moen
NY EKSPEDISJON: Jarle Andhøy og en håndfull nye og gamle venner reiser på et farefullt oppdrag. - Vi skal oppsøke ekte pirater utenfor Afrikas østkyst, sier han, her ombord i båten «Lady Mack». Foto: Jørn H Moen Vis mer

Jarle Andhøy

Drar på ny «Berserk»-tokt for å finne farlige pirater utenfor Afrikas østkyst

Jarle Andhøy klar for ny ekspedisjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I høst legger Jarle Andhøy ut på en ny tokt med båten «Berserk» for å oppsøke pirater langs Afrikas østkyst. Men først skal ha arrangere den femte Piratfestivalen.

På jakt etter pirater

- Piratfestivalen har femårsjubileum. Vi startet i Stavern, kastet loss etter et år og dro til Tønsberg. Med ønske om ramsalte festivalrammer og folkefest i historiske, maritime omgivelser har vi seilt til Oslo og Rådhuskaia, sier festivaladmiral Jarle Andhøy.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer