Drep Clippy!

Den lille bindersen i Word har gjort livet surt for oss lenge nok. Nå er det tid for hevn!

(Dagbladet.no): Han popper opp hver gang du åpner opp Word, om du har en litt eldre versjon av programmet. Og selv om han er plassert der av gode grunner, er han irriterende. Svært irriterende. Man skulle nesten tro han var ond.

Han går under navnet Clippy, og er en liten binders. Hensikten hans er å veilede deg gjennom Office-programmene til Microsoft, men de fleste her på jobben har sett for mye til ham.

Skad Clippy!

Riktignok finnes det måter å sørge for at Clippy ikke dukker opp på uanmeldt besøk hver gang du skal skrive en liten ting, men det er tungvinte løsninger.

Da er det bedre å blåse ut litt sinne via dette spillet, som utrolig nok er utviklet av Microsoft. De har visst litt selvironi likevel, de gutta.

Offisielt så ble Clippy fjernet fra Office 2003, så de hadde vel fått nok av ham de også. Men jaggu dukket han ikke opp som «Clippy the Clipboard» i stedet, og gjorde livet surt for oss brukere av ctrl+c.

Strikk mot binders

Her skal du ta knekken på Clippy ved å bruke standard kontorutstyr som strikker, stiftemaskiner og tegnestifter. Det ikke alltid like enkelt, men ønsket om å skade Clippy gjør at du fortsetter, fortsetter og fortsetter.

Spillet krever at du har flash installert på maskinen din. Det kan du hente her.

<B>DREP! DREP!</B> Bindersen Clippy har plaget oss lenge nok. Nå er det tid for hevn ...