Drep Clippy!

Den lille bindersen i Word har gjort livet surt for oss lenge nok. Nå er det tid for hevn!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Han popper opp hver gang du åpner opp Word, om du har en litt eldre versjon av programmet. Og selv om han er plassert der av gode grunner, er han irriterende. Svært irriterende. Man skulle nesten tro han var ond.

Han går under navnet Clippy, og er en liten binders. Hensikten hans er å veilede deg gjennom Office-programmene til Microsoft, men de fleste her på jobben har sett for mye til ham.

Skad Clippy!

Riktignok finnes det måter å sørge for at Clippy ikke dukker opp på uanmeldt besøk hver gang du skal skrive en liten ting, men det er tungvinte løsninger.

Da er det bedre å blåse ut litt sinne via dette spillet, som utrolig nok er utviklet av Microsoft. De har visst litt selvironi likevel, de gutta.

Offisielt så ble Clippy fjernet fra Office 2003, så de hadde vel fått nok av ham de også. Men jaggu dukket han ikke opp som «Clippy the Clipboard» i stedet, og gjorde livet surt for oss brukere av ctrl+c.

Strikk mot binders

Her skal du ta knekken på Clippy ved å bruke standard kontorutstyr som strikker, stiftemaskiner og tegnestifter. Det ikke alltid like enkelt, men ønsket om å skade Clippy gjør at du fortsetter, fortsetter og fortsetter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer