KAMP TIL DØDEN: Al Pacino og Robert De Niro slåss til døden under et episode av MTVs animasjonsserie «Celebrity Deathmatch». Nå er serien tilbake. Foto: MTV2.
KAMP TIL DØDEN: Al Pacino og Robert De Niro slåss til døden under et episode av MTVs animasjonsserie «Celebrity Deathmatch». Nå er serien tilbake. Foto: MTV2.Vis mer

Drepte haugevis av kjendiser på tv - nå er MTV-serien tilbake

«Celebrity Deathmatch» gjør et blodig comeback.

(Dagbladet): Hva med Jim Carrey i beinhard nevekamp mot Mariah Carey, Madonna i tottene på Michael Jackson eller Ozzy Osbourne mano-a-mano med Elton John?

I MTVs animasjonsuksess «Celebrity Deathmatch» ble voldsfantasiene til virkelighet, og serien ble et kultfenomen kort tid etter premieren i 1998.

MTV bekrefter I fire år, fram mot 2002, lot serieskaperne modellkittutgaver av kjendiser sloss så gørra føyk veggimellom, til kun én av dem sto igjen i live. Serien gjenoppsto en periode fra 2005 til 2007, og ingen premiere har noengang hatt høyere seertall på MTV2 enn da sesong fem av serien rullet over skjermene i 2005. 

The Hollywood Reporter melder at «Celebrity Deathmatch» nå gjør en overraskende retur på MTV2, og ifølge nettstedet skal serien fortsette i kjent stil: Det blir mer tøysevold og tulledødsfall i kjendisverden framover. 

MTV bekrefter også comebacket på Twitter, og alskens amerikanske kjentfolk bør muligens frykte tida som kommer. Slagsmålene i «Celebrity Deathmatch» hadde nemlig for vane å bli snakkiser. 

Twittervold? Mye har skjedd i kjendisverden siden skaperne av serien la boksehanskene på hylla for åtte år siden, og denne runda av voldsfesten skal også inkorporere sosiale medier på en ny måte.

Blant annet skal «Celebrity Deatchmatch» nå inkludere Twitter-kamper mellom fiktive kjendiskontoer, for å imitere de mange kjendiskranglene på sosiale medier.

Dermed utvides sfæren for kjendiskrangling, fra nevekamp i ringen til ordklammeri på nettet.