Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Driftig kollektiv

En musikalsk forundringspakke som vil gjøre dagen bedre.

Continental Drifters er et driftig musikalsk kollektiv; en liten «supergruppe» med medlemmer som er kommet og gått - hentet fra så forskjellige band som Dream Syndicate, dB's, The Cowsills og Bangles (henholdsvis bassist Mark Walton, tangentmann Peter Holsapple og gitaristene og vokalistene Susan Cowsills og Vicki Peterson). De fire har også skrevet de fleste låtene, som henter musikalske impulser fra både Los Angeles (der gruppa ble startet i 1991) og New Orleans (der den har base i dag). Continental Drifters lager en medrivende, fengende og kreativ popmusikk med islett av countryrock, soul og r'n'b; en herlig psykedelisk og alternativ popmiks dynket med små morsomme detaljer og diverse stemmer - og skapt i en avslappet stemning.

Cd-coveret er dessuten utsøkt. Det har form som en liten innbundet bok, og vil sikkert sette en ny standard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling