Thomas Numme og Harald Rønneberg:

Drikkekonkurranse ble aldri vist

Thomas Numme og Harald Rønneberg avslører at en øl-konkurranse aldri ble vist på TV.

ØLKONKURRANSE: I podkasten forteller Thomas Numme og Harald Rønneberg om drikkekonkurransen som aldri ble vist på TV. Foto: Terje Pedersen / NTB
ØLKONKURRANSE: I podkasten forteller Thomas Numme og Harald Rønneberg om drikkekonkurransen som aldri ble vist på TV. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

Thomas Numme og Harald Rønneberg ble enormt populære med «Senkveld», der de to var programledere fra 2003 til 2018.

I programmet har det alltid vært flere innslag med konkurranser, blant annet Camp Senkveld og Thomas vs. Harald.

I podkasten «Thomas og Harald skriver dagbok», som de to har sammen, kommer det denne uka fram at et innslag de lagde ikke kunne vises på TV.

Skjønte det aldri kunne vises

I 2006 lagde duoen et innslag til konkurransen Thomas vs. Harald. De hadde rigga seg opp på Hotel Continental, og skulle da konkurrere i å drikke mest øl på en time.

Rønneberg forteller i podkasten at han nesten ikke drikker, og heller ikke er spesielt glad i øl.

- Dette var en prøvelse. Jeg tåler jo ingenting. Etter tre øl var jeg allerede fjortisdrita. Men vi har valgt å ikke vise innslaget da vi skjønte raskt at med så unge seere som vi har, så kan vi ikke oppfordre til drikkekonkurranser, forteller Rønneberg.

Han forteller videre at Senkveld hadde seere fra «åtte til 90 år».

- Vi skjønte vi aldri kan vise dette, sier Numme.

- KLARER IKKE SNAKKE: Det ble mye grining under siste innspilling av «Senkveld» med Thomas Numme og Harald Rønneberg. Video: Julie Solberg Vis mer

- På sirkustur

Rønneberg tror han endte opp med å drikke seks øl. Da han begynte å merke promillen trodde han det skulle hjelpe å bevege seg, for å redusere rusen. Det gikk ikke spesielt bra.

- Jeg snubla og velta bord og lå oppå bardisken. Det er ikke bra.

Numme forteller at han aldri har sett Rønneberg være så påvirket av alkohol, verken før eller siden. Da han selv skulle i ilden hadde han etter ni minutter drukket fire øl. Han endte med totalt 12.

Dagbladet har vært i kontakt med Numme og Rønnebergs manager, Espen Andresen i Plan B. Han sier de ikke har noen ytterligere kommentar ut over det som blir sagt i podkasten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer