Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Drillo boikotter TV2

Et innslag på TV2 i juni fikk Drillo til å tenne på alle pluggene. Nå boikotter han tv-kanalen. TV2 på sin side nekter å innrømme at innslaget var ondsinnet ment.

Den populære VIF-manageren lukker munnen når TV2s mikrofoner dukker opp. Egil «Drillo» Olsen er fortsatt irritert på tv-kanalen, etter et program som ble sendt foran årets VM-turnering i Frankrike. I innslaget formidlet TV2 påstander om at Drillo valgte å brukte tid på kommersielle aktiviteter i stedet for på sportspressen.

Oppbrakt Drillo

«Et ondsinnet angrep på min person,» mente Drillo. Et annet innslag der TV2, etter Drillos mening, latterliggjorde at hadde hadde fått årets «Røykfri-pris», falt også i dårlig jord. Drillo har gitt tv-kanalens medarbeidere utvetydig beskjed om hva han synes om innslagene.

- Ja, det stemmer, sier TV2-sportens redaksjonsleder Øystein Jarlsbo til Dagbladet.

- I etterkant har han enten ikke uttalt seg til oss eller noen ganger gjort det høyst motvillig. Derfor ble det arrangert et møte for å klare oppDrillos kontor på Ullevaal stadion.

Ikke nok

- Drillo ville ha en uttalt unnskyldning på tv der vi beklaget vårt ondsinnede angrep på hans person, sier Jarlsbo videre.

En slik innrømmelser vil ikke TV2 gi ham.

- Etter å ha gjort interne undersøkelser, innrømmer jeg at vi kanskje ikke hadde gjort skikkelig nok journalistisk håndverk i denne saken. Vi har sendt ham et brev og beklaget. Men det er lang derfra til å si at vi gjorde dette av ondsinnethet, fortsetter Jarlsbo.

- Vi har forsøkt å få folk i VIF-ledelsen til å gå inn for å løse floken. Det har ikke lyktes, sier Jarlsbo.

Drillo har overfor Dagbladet fastholdt at han mener TV2-innslaget var ondsinnet. Utover vil han ikke kommentere saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling