Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Drippins industrielle grime-godbit

EP-slipp fra klubbscenens nye norske yndling.

Utfordrer: Stavanger-produsenten Drippin spås en lovende karriere med sin tunge instrumentalmusikk.  Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
Utfordrer: Stavanger-produsenten Drippin spås en lovende karriere med sin tunge instrumentalmusikk. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer

EP: Du har hørt beatsene hans på Lars Vaular-låtene «Koking» og «Den første gang var den siste», og kanskje til og med danset deg glad på klubbkonseptet Ball' Em Up han driver med Slick Shoota, men den 24 år gamle Stavanger-produsenten Erik «Drippin» Spanne nyter enn så lenge mer oppmerksomhet i det store utland enn her hjemme.

Lysår unna Kygos ufarlige lounge-house med sin basstunge og industrielle instrumental-grime alle fra Diplo, Cashmere Cat, FADER, Mixmag og Mass Appeal trykker til sitt bryst. «Silver Cloak» leverer Drippins første, helhetlige soloutgivelse i form av syv, 808-tunge spor som blander en nedtonet og melankolsk side («Waterfall», «Kyoto», «Memory Foam») med klubbhissige «Air Jordan» og Neana-samarbeidet «IDONO».

image: Drippins industrielle grime-godbit

Et utfordrende prosjekt som nok er for hardt for kommersielle radiobølger, men garantert vil bygge enda mer opp under den allerede boblende hypen til en av landets mest lovende produsenter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media