Drita diva bak rattet

Diana Ross blåste ill-rødt da politiet avbrøt kjøreturen hennes.

Pop-divaen Diana Ross (58) ble stoppet av politiet i Tucson i delstaten Arizona mandag, mistenkt for å ha kjørt bil i svært alkoholpåvirket tilstand.

Sjanglende bil

Det var bekymrede vitner som tipset politiet om den vinglete bilkjøringen. Da bilen ble stoppet, viste det seg at det var eksfruen til Arne Næss jr. som satt bak rattet. Og da alkometeret ble tatt fram, viste det seg at Diana hadde kjørt rundt med hele 2,0 i promille.

- Det var et tilfelle av det vi kaller kjøring i ekstremt alkoholpåvirket tilstand, sa politikonstabel Judy Altieri til Arizona Daily Star.

Politiet som stoppet Diana Ross opplyser at divan opptrådte høvisk under promilletesten. Hun slapp arrest, men vil bli anmeldt for fyllekjøringen senere.

Ute og kjører

Det går i det hele tatt ikke særlig bra for Diana Ross for tida. I mai ble hun innlagt på et rehabiliteringssenter i Malibu, på grunn av personlige problemer. Senere fikk hun problemer på et Los Angeles-hotell fordi kredittkortregningene hennes var misligholdt. I sommer avlyste hun sommerturneen sin i USA uten å oppgi nærmere grunn.

Tidligere har Ross stiftet bekjentskap med avvenningsklinikken Silver Hill Hospital, en kjendisklinikk som har huset både Billy Joel og kjendisfyllekjører Nick Nolte.

<B>TATT FØR: </B>Diana Ross har vært i klammeri med politiet før. Her blir hun ført bort av politiet på Heathrow flyplass i London i august 1999, etter å ha gått til angrep på en flyplassansatt.