«Unnskyld, Norge»

Driter ut norske kjendiser i ny serie: - Verre enn «Klovn»

Komiker Casper Christensen avslører sitt nye tv-konsept, spilt inn i Norge.

HELNORSK: Casper Christensen har laget en ny tv-serie, kalt «Unnskyld, Norge» hvor han harselerer med nordmenn og norske kjendiser. Foto:
HELNORSK: Casper Christensen har laget en ny tv-serie, kalt «Unnskyld, Norge» hvor han harselerer med nordmenn og norske kjendiser. Foto: Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av høsten har den kjente danske komikeren Casper Christensen vært i Norge for å lage en ny humorserie, ment for både norske og danske tv-skjermer. Overfor Dagbladet avslører i dag Christensen hva som venter.

- Serien skal hete «Unnskyld, Norge». Den er villere, dummere og verre enn «Klovn». Jeg må på forhånd få lov til å beklage. Jeg spiller et virkelig rasshøl, sier komikeren på telefonen fra Danmark.

- Ødelegger livet til alle

Han og makker Frank Hvam er populære figurer i både Danmark og Norge, mest på grunn av den svært drøye pute foran ansiktet-humorserien «Klovn», og konseptets to spillefilmer: «Klovn - the Movie» og «Klovn Forever». Frank Hvam er imidlertid ikke med denne gangen.

«Unnskyld, Norge» låner mye fra «Klovn», bare at handlingen legges til Norge, forteller Christensen. Han har jobbet med konseptet i et drøyt år.

- Du møter en annen versjon av «Klovn»-Casper. Han rømmer til Norge fra Danmark etter for mange skandaler og metoo-situasjoner, og forsøker å få suksess. Men han ender bare med å ødelegge livet til alle han møter.

Norske gjester

Ifølge Christensen er det flust med norske kjendiser som stilte opp for å lage tv, og for dem som kjenner til «Klovn» vet man at en slik gjesterolle kan kreve en god dose selvironi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer