Gilbert & George: «The Great Exhibition» på Astrup Fearnley Museet.

Dritten forener oss alle

Det meste skal være digert i Gilbert & George’ «The Great Exhibition» på Astrup Fearnley Museet. Da blir det lite som gjør stort inntrykk.

KONSERVATIVE PROVOKATØRER: Midt i hippietida inntok Gilbert & George den britiske kunstscenen med sin konservative klesstil og monotone livsførsel. Kontrasten til de eksplisitte motivene i duoens bilder kunne knapt vært større. Her er de i aksjon på pressevisning på Astrup Fearnley Museet. Foto: Arve Rød
KONSERVATIVE PROVOKATØRER: Midt i hippietida inntok Gilbert & George den britiske kunstscenen med sin konservative klesstil og monotone livsførsel. Kontrasten til de eksplisitte motivene i duoens bilder kunne knapt vært større. Her er de i aksjon på pressevisning på Astrup Fearnley Museet. Foto: Arve Rød Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer