Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Droid og iPhone like gode

Dødt løp, mener TechCrunch.

DROID: Motorolas nye Google-telefon er like god som iPhone, mener MobileCrunch. Foto: MOTOROLA
DROID: Motorolas nye Google-telefon er like god som iPhone, mener MobileCrunch. Foto: MOTOROLA Vis mer

||| Har iPhone møtt sin overfon?, spurte vi da mobilopertøren Verizon lanserte Motorolas supertelefon Droid. Dette skulle være «flaggskipproduktet» på Googles Android-plattform, det mest sofistikerte fysiske mobilproduktet verden hadde sett til nå og den første reelle utfordreren til iPhone 3GS.

Alle som har lagt hendene på Droid så langt, er imponert. Men er den bedre enn iPhone? Den mest grundige sammenlikningen til nå har nettstedet MobileCrunch gjort, i en test i to deler: Her og her.

Like gode
Om du hadde håpet at Droid skulle slå iPhone ned i støvlene, blir du skuffet. Men for de fleste vil det være en god nyhet at Apple-telefonen nå har fått sin første virkelig seriøse konkurrent.

Konklusjonen i den todelte tvillingstesten er nemlig at de to telefonene er fantastisk bra, har sine største sine styrker på ulike områder - og i sum er omtrent like gode.

MobileCrunchs anmelder vil helhjertet anbefale Droid til egne, teknologikyndige lesere som et fullgodt alternativ til iPhone. Ikke bedre, men like god.

iPhone enklest
Til mindre teknisk kyndige brukere mener han at iPhone fortsatt er det beste valget, fordi den er enklere og mer intuitiv å bruke.

iPhone vinner på brukervennlighet, mens Adroid er mer fleksibel. Og, som Verizon la vekt på i sin reklamekampanje; den har en del som iPhone ikke har - som for eksempel multitasking, fysisk tastatur og kameralys.

Og bak Droid kommer det en rekke andre spennende nyheter på Android-plattformen. Kampen om det nye smarttelefon-markedet er i gang for alvor.

TASTATUR: Fysisk tastatur eller virtuelt? En smakssak, men fortrekker du det første er Droid tingen. Foto: MOTOROLA
TASTATUR: Fysisk tastatur eller virtuelt? En smakssak, men fortrekker du det første er Droid tingen. Foto: MOTOROLA Vis mer

FANTASTISK SKJERM: Berøringskjermen til iPhone er ikke dårlig, men den til Droid er enda bedre, mener MobileCrunch. Foto: MOTOROLA
FANTASTISK SKJERM: Berøringskjermen til iPhone er ikke dårlig, men den til Droid er enda bedre, mener MobileCrunch. Foto: MOTOROLA Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media