Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Drømmedama glipper

Nå skal det bli enda vanskeligere å få sjans på Gwyneth Paltrow.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kalkundebutant, til vanlig stjerneskuespiller Gwyneth Paltrow og deppesanger Chris Martin skal nemlig gifte seg. Det skriver i alle fall Sky News, som har informasjonenen fra den amerikanske kjendisspaltisten Cindy Adams.

Coldplays britiske frontmann skal ta med dama til hennes hjemland. De gifter seg i USA allerede denne sommeren, og visstnok skal de bruke Steven Spielbergs hjem i Hamptons til begivenheten.

Forberedelsene er naturlig nok i full gang. De to turtelduene har vært sammen siden de møttes etter en Coldplay-konsert backstage i fjor.

De to skal ha annonsert forlovelsen på en fest i New York forrige måned. I starten av juli var de to sammen på romantisk hurtigferie i Oslo. Chris Martin var da på vei for å spille på Quartfestivalen i Kristiansand. Gwyneth har tatt litt fri fra filmjobbene den siste tida for å følge mannen hun er så forelsket i.

Gwyneth er godt vant på mannefronten. Tidligere har hun vært kjærester med en masse dobbeltsukk, sånn som Brad Pitt og Luke Wilson. Chris på sin side var for to år siden en anonym noksakt i et marginalt studentband. Så tok det av.

På søndag ble Chris så lei av pågående presse at han arrestert for å ha banket opp en fotograf.

<B>FORELSKA:</B> Chris Martin vil gifte seg.
FORELSKA:</B> Og det vil Gwyneth Paltrow også.