Drømmeduoen

Enrique og Holly er folkets drømmeduo.

Holly Valance og Enrique Inglesias er nemlig de to popstjernene som flest folk ønsker å se i duett sammen, melder Sky News.

Enrique er som alle vet sønn av smørsangeren Julio Inglesias. I løpet av de siste åra har han stablet en vellykket karriere på beina med moderne varianter fra farens yndlingssjanger.

Holly er eks-Neighbours-stjerne som har gått over til musikken. Jenta fra Australia har blitt kalt den nye Kylie. Den 19 år gamle jenta ga ut albumet «Footprints» i år. Hun har også hatt en kjempehit over hele verden med låta «Kiss, Kiss».

Sammen er de to bamsemums, mener britiske musikkelskere.

Robbie og Liam?

Mer enn en tredjedel av de 22 000 som har avgitt sin stemme i undersøkelsen stemte på nettopp disse to.

Erkerivalene Robbie Williams og Liam Gallagher viste seg også å være populære sammen. Men antakeligvis kommmer ikke de to kamphanene til å opptre sammen i nær framtid.

De to har utvekslet fornærmelser hyggpig de siste årene. Liam er dessuten forlovet med Robbies eks-dame, nemlig Nicole Appleton.

25 prosent av de som deltok i undersøkelsen vil likevel gjerne se de to opptre sammen som en duo.

Dessuten er Luciano Pavarotti og tenårings-soprano Charlotte Church et populært valg blant mange.

Og morsomme historier fra gamle dager er ikke glemt. Mange vil se Dolly Parton og Kenny Rogers sammen på scenen igjen. For alle husker vel hiten de to hadde sammen i 1983? «Islands In The Stream» glemmer vi ikke så raskt.

Undersøkelsen er gjennomført av tøymyknerfabrikanten Comfort.

Hvem vil du helst se sammen? Diskuter musikk!

<B>HOLLY: Australsk skjønnhet som synger hitlåter.
ENRIQUE:</B> Spansk skjønnhet som synger hitlåter.