Drømmemøte

Aquas Asia-turné er over og i dag kommer bandet på frierferd til Norge. Allerede i kveld kan du se popbransjens drømmedame Lene Nystrøm møte tv-bransjens drømmemann, Fredrik Skavlan.

- Vi har flere temaer vi skal snakke om, sier en svært fornøyd Fredrik Skavlan før kveldens sending av «Først og sist», der han får besøk av hele Aqua-besetningen.

Silikonprat

- Pupper, for eksempel?

- Det blir vel vanskelig å unngå det, innrømmer Skavlan, som likevel forsikrer at Aqua-Lenes silikonpupper ikke skal få noen vesentlig del av seinfredagens program.

- Jeg kan ikke fokusere for mye på dem. Det ville være for sjåvinistisk. Jeg får forsøke å fokusere på noe annet, smiler fredagsunderholderen, som samler over 800000 seere hver uke. Og det er selvsagt de høye seertallene og Skavlans popularitet som fikk Aqua til å takke ja da NRK ville ha besøk.

Bodyguards

Internasjonalt sliter supergruppa med platesalget, men «Aquarius» har fått god mottakelse i Norge etter at førstesingelen «Cartoon Heroes» har vært spilt i fem uker. Nå knyttes det stor spenning til den neste singelen, «Around The World», som slippes 17. april.

- Vi starter programmet med hele bandet samlet. Og det er naturligvis Lene vi skal snakke mest om, forteller Skavlan, som har fått beskjed om at popgruppa stiller med en solid knippe livvakter når de kommer i studio.

- Men Lene har ikke satt noen krav for tema hun ikke vil snakke om. Jeg har inntrykk av at hun er en kjempekul artist, sier Fredrik Skavlan.

Pensjonistdebatt

Etter første intervjurunde med Lene, blir resten av gruppen skysset på dør, mens Thorvald Stoltenberg, Eva Joly og Christian Vennerød tar plass i studio.

- Vi skal blant annet snakke om det å ha det for travelt i sin egen hverdag. Christian Vennerød hopper av redaktørjobben og blir «pensjonist». Den debatten blir også Aqua-Lene med på. Og i kveld skal hun få slippe å synge, forteller Fredrik Skavlan.

POPULÆRE: Fredrik Skavlan har ordnet drømmemøte med Aqua i kveldens sending.