Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Drømmen om en øde øy

Klassikerne «Robinson Crusoe» og «Den hemmelighetsfulle øya» er sommerens nyutgivelser for lesehungrige. Begge romanene bygger opp verden fra grunnen av.

SPEIDER FORGJEVES: Robinson Crusoe kikker ut mot horisonten, uten å se annet enn hav og atter hav. Tegning av J.D. Watson.
SPEIDER FORGJEVES: Robinson Crusoe kikker ut mot horisonten, uten å se annet enn hav og atter hav. Tegning av J.D. Watson. Vis mer

I DISSE DAGER er de fleste av oss på en eller annen form for ferie. Men hvor langt er det mulig å forflytte seg? Det fins reisebyråer som tilbyr sine kunder opphold på «øde øy». Det vil si at din eventuelle ferie som en ensom overlevende på en tropisk kyst ute i havet er garantert, i den forstand at du er den eneste turisten i mils omkrets.

Dermed kan du sikre deg «en hittil ukjent form for unik opplevelse», muligheten til å føle deg som en «skipbrudden», som det heter i tilbudet til selskapet Docastaway, som hevder å ha brukt årevis på å finne verdens mest øde øyer, som fortsatt bærer på «en hemmelighet» og som er uberørt av «vestlig innflytelse».

DERMED BÆRES VIDERE en idé og en drøm som har hjemsøkt menneskene fra de tidligste tider, i hvert fall i litteraturen: Forestillingen om å bli vasket i land på en øy som er uberørt av menneskehånd. Og som samtidig er eksotisk og gjestmild nok til at man kan overleve, dersom man har nok av oppfinnsomhet og vilje til å overleve.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Les Dagbladet Pluss til over påsken for bare 1 krone.

3 MÅNEDER

HELGEKUPP

1 kr*

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 1 kr* 3 måneder. Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249,-/3 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER

449 kr

(Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr 6 måneder. Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (249,-/kvartal). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?