Drømmer om J.Lo

Regissør håper på stjerneteam til oppussing av 80-tallets «Dallas».

(Dagbladet,no:) Nå slenger filmbransjen seg på retrotrenden, og børster støvet av 80-tallets store såpeserie «Dallas», melder bransjebladet Daily Variety.

I følge bladet har regissøren bak den oppdaterte versjonen av såpeserien, tilbudt Jennifer Lopez rollen som Sue Ellen Erwing.

Ønsket Travolta

I tillegg forhandler man med Luke Wilson om rollen som Bobby Ewing, mens selveste John Travolta har fått tilbud om å spille J.R Ewing og Shirley MacLaine er tiltenkt rollen som Miss Ellie Ewing.

Regissør Helmer Robert Luketic («Legally Blond») regner med at samtlige avtaler med de tiltenkte skuespillerne vil gå i boks. I så tilfelle, vil innspillingen starte i oktober i år, skriver Daily Variety.

Da rollesettet skulle avgjøres tidligere i vinter, var det rollen som «olje-bossen» J.R som først måtte på plass.

Andre stjerner som var vurdert til nettopp denne rollen var Mel Gibson og Kevin Costner, men det var altså Travolta som stakk av med det endelige tilbudet.

83-millioner seere fulgte

 Drømmer: om at Jennifer Lopez skal takke ja til å spille i filmatiseringen av den 28 år gamle såpeserien «Dallas». Foto: Scanpix
Drømmer: om at Jennifer Lopez skal takke ja til å spille i filmatiseringen av den 28 år gamle såpeserien «Dallas». Foto: Scanpix Vis mer

Såpeserien «Dallas» hadde fjernsynspremiere i 1978.

Den handler om Texas-familien Ewing som tjener grovt innen oljebusiness. Familien i såpeserien er like tvilsomme i sin forretningsvirksomhet som i sine familiære anliggender. Siste episode av «Dallas» gikk på lufta i 1991.

Høydepunktet i serien sies i etertid å være da J.R Ewing ble skutt i sesongavsluttningen 1979-80, og svaret på hvem den skyldige var ble gitt 21.november 1980 i episoden med den megetsigende tittelen «Who Done It?» hele 83 millioner amerikanere hang ved Tv-skjermen den dagen, skriver bladet.

Nå håper filmbransjen i Texas at nye «Dallas» vil bli filmet der, og har iverksatt kampanjen «Shoot J.R. in Dallas».

«Miss Ellie Ewing»: Shirley MacLaine har fått tilbud om rollen, mens John Travolta er ønsket som «bad guy» JR.
«Bobby Ewing»: Luke Wilson ligger i forhandlinger.