Dronning av bestselgerlista

Sonjas nye bok gikk rett inn på boklista.

KONGELIG BOKLANSERING: Dronning Sonja lanserte sin egen bok, «Kongens hus - alle kongeparets hjem», på Oscarshall på Bygdøy i forrige uke.
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
KONGELIG BOKLANSERING: Dronning Sonja lanserte sin egen bok, «Kongens hus - alle kongeparets hjem», på Oscarshall på Bygdøy i forrige uke. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nysgjerrig på hvordan kongeparet har det hjemme hos seg? Da er du ikke alene. I forrige uke kom boka «Kongens hus - alle kongeparets hjem» ut.

Her åpner dronning Sonja dørene til alle parets ti eiendommer, samt Kongeskipet og Kongevognen.

Noen av dem er aldri tidligere vist for offentligheten.

Rett i toppen - Som barn og ung gikk jeg i barnetog som alle andre i Oslo og funderte alltid på hvorledes det kunne se ut innenfor den veldige fasaden, skriver dronningen i boka.

Det er det flere som gjør, for boka spratt rett inn på andreplass på boklista for generell litteratur denne uka. Se alle ukas boklister her.

Motforestillinger På pressekonferansen der boka ble lansert, ble dronningen spurt om hun hadde motforestillinger mot å slippe folk inn i hjemmene sine på denne måten.

- Ja, helt klart. Det er ikke enkelt. Man lurer av og til på, har man latt dette gått for langt? Men kongen og jeg har kommet til at dette lever vi godt med, og håper også at andre vil ha glede av det, sa dronning Sonja.

Som for øvrig må se seg slått av Lars Myttings superselgende bok om vedhogst, «Hel ved», som fortsatt troner trygt på toppen av lista.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer