Dronningen vil bli som Diana

Nå er det bestemt: Dronning Elizabeth vil forandre stil - og bli mer lik den avdøde prinsesse Diana.

Det er avisen The Sun som skriver at dronningen vil bruke mer av tiden sin med folket. I steden for kjappe besøk på skoler, bedrifter og lignende, skal Elizabeth konsentrere seg om være lenger sammen med de hun møter:

I folkedypet

Dronningen skal dukke opp på andre steder enn tidligere: Nå skal hun besøke hamburgerbarer, akvarium, shoppingsentre... Hun skal også tilbringe mer tid på de stedene hun visitterer enn tidligere.

- Etter at Diana døde, har dronningmoren forstått at landets befolkning ikke har vært helt fornøyd med det britiske kongehuset. Dette tar dronningen konsekvensene av, sier en talsmann for kongehuset.

Dermed skal Elizabeth følge i Dianas fotspor - ute i folkedypet. Talsmannen kommer med følgende eksempel på hvordan dronningen vil opptre i framtida:

- I steden for at dronningen blir vist rundt fra klasserom til klasserom, skal hun nå bruke tiden til å snakke med skolens lærere og elever.

The Sun skriver at dronningmoren var sjokkert over all kritikken som rammet den britiske kongefamilien etter Dianas død.