- Dropp Puff, Jennifer!

NEW YORK (Dagbladet): Familie og venner håper latinostjernen Jennifer Lopez kvitter seg med kjæresten Sean «Puff Daddy» Combs etter at hun ble blandet inn i en skyteepisode på en nattklubb i New York mandag.

Puff Baddy, som han nå kalles, kan vente seg rettssak, men ble løslatt mot en kausjon på 80000 kroner i går. Jennifer ble sluppet ut etter 14 timer.

Brøt sammen

Jennifer Lopez er Bronx-jenta som fikk løftet latinomusikken til toppen av platebarometrene sammen med Ricky Martin og Enrique Iglesias i fjor. Vakre Jennifer har jobbet hardt for millionene hun nå tjener som Hollywood-stjerne.

Da hun i går ble lenket fast til benken på politikammeret, kastet på celle i timevis og avkrevd fingeravtrykk, brøt hun sammen, ifølge New Yorks aviser. Hun gråt i timevis, før hun ble løslatt og fortalt at hun ikke var mistenkt for deltakelse i skytingen.

Kranglet

Ræpperen og produsenten Sean «Puff Daddy» Combs har derimot en annen voldsepisode bak seg etter at han i april banket opp en kollega på en klubb fordi de kranglet om en video. Combs ble dømt til å ta et kurs for å bekjempe sitt temperament og raseri. Nå er han mistenkt for ulovlig besittelse av et våpen som var stjålet og for å ha deltatt i en skyteepisode som såret flere mennesker. Utgangspunktet for episoden skal være at en rival viftet med dollar foran nesa på Combs og sa at det var andre enn Combs som hadde penger.

Jennifer ble kjæreste med Combs for ett år siden, og det berømte paret har prydet avissidene daglig siden. De er kjent for å trives i New Yorks natteliv, men foreldrene til 29 år gamle Jennifer har hele tida advart mot Combs.

Nå frykter kolleger av Jennifer at hele hennes image kan gå i stykker hvis hun ikke kvitter seg med den aggressive Combs.

LØSLATT MOT KAUSJON: Ræpperen og produsenten Sean «Puff Daddy» Combes ble arrestert sammen med kjæresten Jennifer Lopez.